Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sincan

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

YazarMesaj
aslan_66
Admin
Admin
aslan_66

Erkek
İş/Hobiler : bilgisayar
Lakap : jackal
burcunuz : BOĞA

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Empty
MesajKonu: GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU   GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Icon_minitimeSalı Mayıs 20, 2008 9:44 am

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU AdnanpolatBAdnan POLAT
Başkan

Polat Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum’da doğdu. 1971 yılında Işık Lisesi’nden, 1976 yılında New York Long Island Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu.
1976 yılında Polat Holding’e bağlı Polat İnşaat Anonim Şirketi’nin şantiyelerinde çalışma hayatına başlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Polat, 1981 yılından itibaren Polat Holding’in Sanayi Grubu’nun yönetimini üstlendi. Polat bu süre içinde Sanayi Grubu’nu uluslararası boyuta getirdi.
DEVAMI »
GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Spacer

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Mehmethelvaci_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerMehmet HELVACI
2. Başkan ve Hukuk İşleri

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Yigitsardan_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerYiğit ŞARDAN
Başkan Yardımcısı (Mali, İdari)

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Mumtaztahincioglu_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerMümtaz TAHİNCİOĞLU
Genel Sekreter

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Alihashas_k6981GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerAli HAŞHAŞ
Muhasip Üye

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Muratyalcindag_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerMurat YALÇINDAĞ
Veznedar Üye, Futbol Komitesi

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Isincelebi_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerIşın ÇELEBİ
Aslantepe Kompleksi Yapımı ve Gayrımenkuller

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Farukbil_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerFaruk BİL
İletişim

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Cemalozgorkey_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerCemal ÖZGÖRKEY
Pazarlama A.Ş. ve Binicilik

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Sinankilic_k7205GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerSinan KILIÇ
Kamu İlişkileri

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Haldunustunel_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerHaldun ÜSTÜNEL
Futbol Komitesi

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Nejatuygur_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerNejat UYGUR
Su Sporları, Kalamış

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Ahmetdedehayir_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerAhmet DEDEHAYIR
Basketbol

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Tuncahazinedaroglu_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerTunca HAZİNEDAROĞLU
Futbol Komitesi

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Adilemecan_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerAdil EMECAN
Aslantepe Kompleksi Yapımı ve Gayrımenkuller

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Metinkarakaya_kGALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU SpacerMetin KARAKAYA
Voleybol
DENETLEME / SİCİL / DİSİPLİN KURULLARI ASİL VE YEDEK ÜYELERİ

DENETLEME KURULU ASIL ÜYE
1. Suat Sucuka
2. Ramiz Orhan Ermeç
3. Emin Şanlı

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYE
1. Aliyar Dengiz
2. Cengiz Erden
3. Hasan Selim Sanver

SİCİL KURULU ASIL ÜYE
1.Mehmet Kunt