Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sincan

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aldim verdim ben seni yendim

YazarMesaj
aslan_66
Admin
Admin
aslan_66

Erkek
İş/Hobiler : bilgisayar
Lakap : jackal
burcunuz : BOĞA

Aldim verdim ben seni yendim Empty
MesajKonu: Aldim verdim ben seni yendim   Aldim verdim ben seni yendim Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 12:21 am

Herkesi saygiyla selamliyorum,

türkiyenin medyasini hayranlikla izlemekteyim,konulara istedigi pencereden bakmasini cok iyi ve yüzleri kizarmadan yapabiliyorlar.
Hangi Sporprogramini izlersen izle,muhakkak anti Galatasaray havasi hep Fenerbahce tarafi övgüler.Örnegin son bes seneye bakiyorlar,
sampionlukta fenerin 3-2 üstünlügü var,cok komik / gülünc bir bakis,neden son bes yila bakiyorsunuzda son üc yila bakmiyorsunuz,bakamasiniz degilmi,cünkü 2-1 Galatasarayin üstünlügü ortaya cikiyor.Hani oldu olacak,5e gitmisken son 10 yila göz atin bari,onuda yapamasiniz degilmi,cünkü utunma duygusu varsa yerindibine gecersiniz,sayisiz kupalirimizdan konusmak gerikirya ozamanda. Almanlarda bir deyim var,alle guten Dinge sind Drei bunu türkceye cevirmek biraz zor,anlayan anlar.Herneyse,biz yinede son üc yilda kalalim,2-1 öndeyiz.

Fanatikte Carlosun mesajini okudum,ben oynasaydim falan filan sallamis durmus..
Carlos,bende 33 yasindayim,30 sene önce evlenseydim,en az 10 cocugum olurdu..
Hem oynamak istedinde seni engelliyenmi oldu,sakatim dedin,lig macinda oynadin,avrupa macinda yemedi..
aldim verdim ben seni yendim,alamadim veremedim ben seni yenemedim,bize böyle ögrettiler,
alsaydim verseydim ben seni yenerdim ögrenmedik hic..
(kimse yanlis anlamasin,ben ilhan mansizin ve daha evvelinde etrafinda haginin dans ettigi carlosdan,carlosunda carlos oldugu dönemdeki carlosdan söz ediyorum)
malesef medyada adam gibi adam yok,carlosu 10 sene evvel hagi ve sonrasinda ilhan mansiz bozguna ugratti,bundan söz eden adam yok,cünkü medyada adam yok.

adamlar 100 yilda bir ceyrek final oynadi,yerege göge sigamiyorlar,diger takimlara fark atmislar,hemde en az 10 -15 sene.
biraz asagidan sallayinda,kendinizede zarar vermeyin,hani at kazigi koparir,kendi ............. misali

Galatasarayda olan kupalar olmayan bir kulüp nasil digerlerine 10 -15 sene fark atiyormus bunu ciksin adam olan biri bana anlatmaya calissin..
Kulübün borcu geliri gider beni fazla ilgilendirmez,ben stress atmak icin takim tutuyorum strese girmek icin degil,tehsislerdede yatip kalkmiyorumki
tehsisler ben ilgilendirsin,ben Galatasaraya asigim,üzerinde elbiseye degil..

uzun lafin kisasi,
Galatasaray aldi verdi herkesi yendi.. ispati müzemizde ( UEFA ve SÜPERKUPA)

Kaynak: Tarih / Galatasarayin yazdigi Tarih

ps.beni üzen Galatasarayin 1/4 finalindan konusunan tek adam yok, (adam gibi adam)

saygilarimla
geek

Aldim verdim ben seni yendim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aldim verdim ben seni yendim